Услуги

Разполаганите от Веи-Норд машини позволяват широк спектър от услуги свързани с довършителни дейности, като прахово боядисване и метало-обработка. Разполагаме с линия за прахово боядисване , абканти и нова машина за лазерно рязане. Това ни дава голямо конкурентно предимство.

Прахово боядисване

Праховото боядисване е широко разпространен метод за нанасяне на защитно, неметално покритие върху метални изделия и се извършва в съответствие с изискванията на съвременните екологични стандарти. Практичен и популярен метод за обработка и боядисване на метала, праховото боядисване действа предпазващо на детайлите – пази повърхността им от корозия, осигурява изключително равномерно покритие. Процесът по прахово боядисване има три фази – предварителна подготовка на детайлите, боядисване и накрая – изпичане. Праховата ни линия от реномираната фирма Вагнер разполага със секции за обезмасляване ,прахово нанасяне и изпичане на опеределена температура .

Метало-обработване

Метало-обработващите процеси в зависимост от нуждите на производството се извършват от високо квалифицирани специалисти , работещи на съвременни машини от реномирани производители. Различните видове метало-обработващи дейности (рязане, заваряне, огъване и др.) в определената последователност гарантират безкомпромистно качество на крайните детайли и изделия.

Лазерно рязане

Лазерното рязане е изключително ефективна технология, която не изисква допълнителна инструментална екипировка за изработката на детайли от листов материал, което я прави предпочитан метод при единични бройки, малки и големи серии. Процесът предлага много висока точност, качество на среза и голяма производителност.Лазерно рязане е процес ,който  се извършва чрез специализирани машини, които насочват огромно количество светлинна енергия в малка точка с много малък диаметър (няколко микрона). Това позволява изключително прецизно рязане или гравиране с помощта на отлично насочения лазерен лъч. Веи-Норд ЕООД разполага с нов фибро-оптичен лазер от доказан световен производител.

В комплект с квалифицираните ни служите, ние сме готови да посрещнем всяко едно запитване, без значение колко би ни затруднило. Ние търсим решения. Доверете се на изявен лидер в производството на електрически табла и метални изделия.

Bulgarian BG English EN